Stravování

Objednávání stravy zde – zaměstnanci Objednávání stravy zde – uživatelé Objednávání stravy zde – ostatní

 

Centrum Kociánka, Pracoviště Brno má vlastní kuchyni. Součástí stravovacího provozu  je společná jídelna a výdejny stravování na jednotlivých budovách – celkem máme 9 výdejních míst.

Na kvalitu stravy dohlíží vedoucí stravování, šéfkuchařka zodpovídá za správné množství a kvalitu stravy. Jídelní lístky, včetně diet, sestavuje nutriční terapeut. Jídelní lístek je plánován na 7 dní dopředu. Strávník má k výběru  na oběd ze tří variant.

Našim strávníkům se snažíme nabízet nutričně vyváženou a pestrou stravu.

Výchova ke zdraví může být jen tehdy efektivní, jestliže splňuje řadu nezbytných náležitostí a zásad. Pro realizaci je  nezbytné, aby každý člověk, tedy i  uživatel, byl dostatečně motivován chtít své zdraví šetřit a eliminovat škodlivé faktory, aby věděl co je zdraví prospěšné a co mu škodí. Při sestavování jídelníčku musíme respektovat dosažení stanovených výživových hodnot.

Ve stravovacím provozu Centra se připravuje cca 700 pokrmů celodenní stravy pro vlastní uživatele, přibližně  110 obědů pro zaměstnance Centra přítomné v pracovním procesu a cca 160 obědů pro cizí strávníky. Vaříme domácí stravu, každý den z čerstvých surovin.

Nabízíme možnost občerstvení, přípravu rautů.

Objednávání stravy přes Chytrou organizaci (odkazy viz výše) každý den do 9 hod. na následující den.

Kontakt

Věra Konečná, telefon 515 504 211, mobil: 775 404 035,  e-mail: strava(zavináč)kocianka.cz