Stravování

Objednávání stravy zde – zaměstnanci Objednávání stravy zde – uživatelé Objednávání stravy zde – ostatní

 

Centrum Kociánka, Pracoviště Brno má vlastní kuchyni. Součástí stravovacího provozu  je společná jídelna a výdejny stravování na jednotlivých budovách – celkem máme 9 výdejních míst (bezbariérových).

Na kvalitu stravy dohlíží vedoucí stravování, šéfkuchařka zodpovídá za správné množství a kvalitu stravy. Jídelní lístky, včetně diet, sestavuje nutriční terapeut. Jídelní lístek je plánován na 7 dní dopředu. Strávník má k výběru  na oběd ze tří variant.

Našim strávníkům se snažíme nabízet nutričně vyváženou a pestrou stravu.

Výchova ke zdraví může být jen tehdy efektivní, jestliže splňuje řadu nezbytných náležitostí a zásad. Pro realizaci je  nezbytné, aby každý člověk, tedy i  uživatel, byl dostatečně motivován chtít své zdraví šetřit a eliminovat škodlivé faktory, aby věděl co je zdraví prospěšné a co mu škodí. Při sestavování jídelníčku musíme respektovat dosažení stanovených výživových hodnot.

Ve stravovacím provozu Centra se připravuje cca 600 pokrmů celodenní stravy včetně diet pro vlastní uživatele, přibližně  110 obědů pro zaměstnance Centra přítomné v pracovním procesu a cca 160 obědů pro cizí strávníky. Vaříme domácí stravu, každý den z čerstvých surovin.

Nabízíme možnost občerstvení, přípravu rautů.

Objednávání stravy přes Chytrou organizaci (odkazy viz výše) každý den do 9 hod. na následující den.

Kontakt

Věra Konečná, telefon 515 504 211, mobil: 775 404 035,  e-mail: strava(zavináč)kocianka.cz