jidelna

Centrum Kociánka, Pracoviště Brno má vlastní kuchyni. Součástí stravovacího provozu  je společná jídelna a výdejny stravování na jednotlivých budovách – celkem máme 9 výdejních míst.

Na kvalitu stravy dohlíží vedoucí stravování – nutriční terapeut, která sestavuje jídelní lístky pro jednotlivé diety. Jídelní lístek je plánován na 7 dní dopředu. Strávník má k výběru ze tří variant od snídaně po večeře (snídaně, desátka, oběd, svačina, večeře a II. večeře pro diabetiky)

1 varianta – klasická strava-česká kuchyně

2 varianta – vegetariánská strava

3 varianta – odlehčená strava

Zbývajících 6 variant jsou diety.

Našim strávníkům se snažíme nabízet nutričně vyváženou a pestrou stravu.

Výchova ke zdraví může být jen tehdy efektivní, jestliže splňuje řadu nezbytných náležitostí a zásad. Pro realizaci je  nezbytné, aby každý člověk, tedy i  uživatel, byl dostatečně motivován chtít své zdraví šetřit a eliminovat škodlivé faktory, aby věděl co je zdraví prospěšné a co mu škodí. Při sestavování jídelníčku musíme respektovat dosažení stanovených výživových hodnot.

Ve stravovacím provozu Centra se připravuje cca 800 pokrmů celodenní stravy pro vlastní uživatele, přibližně  140 obědů pro zaměstnance Centra přítomné v pracovním procesu a cca 100 obědů pro cizí strávníky. Vaříme domácí stravu, každý den z čerstvých surovin.

Nabízíme možnost občerstvení, přípravu rautů.

Objednávání stravy přes WebKredit každý den do 10 hod. na následující den. Odhlašování stravy u strávníků, kteří si sami neobjednávají stravu provádí provozní jednotlivých budov sl. Strbačková a paní Kuncová do 9 .00 hod na následující den

Přejít na objednávání stravy
Kontakt

Věra Konečná, telefon 515 504 211, e-mail strava(zavináč)kocianka.cz